Mobil: 468 46 446

Informasjon om smittevern

Jeg følger Folkehelseinstituttets veileder for smittevernfaglig forsvarlig drift i helsevirksomheter med én-til-én kontakt.

Sett deg gjerne inn i Helsedirektoratets generelle råd for hygiene og smittevern på Helsenorge.no

Før og etter timen:

Kom presis, det er dessverre ikke mulig å vente i gangen utenfor. Kommer du etter kl.18.00 henter jeg deg i 1. etasje. Håndvask og hånddesinfeksjon skjer på toalettet rett utenfor inngangen til terapilokalet. Vask og desinfiser hendene før og etter timen. Jeg åpner og lukker døren inn til terapirommet for deg.

Betaling: Kort eller vipps.

Jeg har dessverre ikke mulighet til å servere vann, kaffe og te, så det er fint om du tar med deg den drikken du ønsker selv.

Når kan du komme til behandling?

Du må være frisk. Dersom du føler deg syk, har forkjølelsessymptomer som hoste, sår hals, pustebesvær el. må du vente med behandling til du er frisk / symptomfri.

Timen kan avbestilles inntil 24 timer før avtalt samtale.

Jeg er pålagt å ha oversikt over hvilke klienter som har vært hos meg to uker tilbake i tid for eventuell smitteoppsporing, jeg må derfor lagre informasjon om at du har vært i terapi hos meg.  Denne informasjonen vil kun bli tatt vare på i denne sammenheng og ikke for annet bruk.