Blogg

Samtalegruppe i badstu for NGI studenter

inne i en badstue
Velkommen til samtalegruppen for NGI-studenter, som finner sted i en badstu. Vi har 6 møter på mandager fra 6. november til 11. desember, fra kl. 16.15 til 18.45, med en kostnad på kr. 3.750. Disse møtene vil bli godkjent som 15 timer egenterapi (gruppe) ved NGI. Samtalegruppen avholdes i en badstu på Langkaia i Oslo, der du sammen med andre kan utforske dine reaksjoner på varme, kulde, damp, duft og vann. Badstuoppholdet varer i 2 timer, og påmeldingen er bindende. Vi møtes ved Oslo S kl. 16.15 og går sammen til badstuen, og husk å ha med badetøy i denne gruppen.

PREP samlivskurs

PREP samlivskurs hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon.

Parsjekk

Vi sender bilen på EU-kontoll og vi har årlige besøk hos tannlege og lege. Men hva med parforholdet ─ det trenger også oppmerksomhet og ivaretakelse. Ta ParSjekken for vedlikehold og service av paret.