Kurs i Bekymringsmestring

Opplever du ofte bekymringer, angst og stressrelaterte plager? Ønsker du å lære mer om hvordan du kan håndtere dette? Da kan du være med på nettkurs i bekymringsmestring, kurset består av 10 moduler, der siste møte er ett oppfølgingsmøte.

Kurset er utviklet av psykologene Serina Pedersen Vorland og Eirik Jørgensen Sollie og har dokumentert effekt i å hjelpe mennesker til en mer avslappet hverdag.

Hva er kurs i bekymringsmestring?

Kurs i bekymringsmestring består av 9 undervisningsmoduler. Hver av disse modulene vil du få tilgang til å høre og se på i en nett portal. I tillegg er det et oppfølgingsmøte ca 1-2 måneder etter fullført kurs. I tillegg til nettundervisning av modulene blir det gitt ukentlige hjemmeoppgaver som du finner i arbeidsboken. Du får din egen arbeidsbok som benyttes aktivt gjennom hele kursperioden.

For å måle opplevelsen av bekymringer, stress og angst til alle som deltar, vil du få tilsendt lenke til 2 standardiserte tester som bør gjennomføres før første samling, ved før siste oppfølgingsmøte. Testene er anonyme og skal kun vise progresjonen for deg.

Hvordan gjennomføres kurset?

Du melder deg på via letsreg.no. Betaling skjer med vipps eller kort, arbeidsboken sendes når påmeldingen og betalingen er mottatt.

Kurset gjennomføres digitalt. Du vil få tilgang til en portal som heter Podia, her vil du få tilgang til nye moduler med undervisning hver uke. I tillegg avtaler vi å møtes 30-45 min via teams. Dette kan gjøres hver uke, eller ved oppstart, uke 4, uke 9 og når vi setter dato for oppfølgingsmøtet. Fordelen med å gjøre det på denne måten er at du kan se undervisningen når det passer deg. Du kan også høre undervisningsmodulene flere ganger, samtidig som vi gjør avsjekk i løpet av kursperioden.

Hva koster det?

Kurset koster 2990 kroner. Dette inkluderer betaling for 10 samlinger, boken som koster 390kr og frakt av boken. Boken sendes når kurset er betalt, du får tilgang til undervisningsmodulen så fort du har fått boken og vi har avtalt oppstartsmøte.