Mobil: 468 46 446

Kurs i Bekymringsmestring

Anette Bach-Nilsen

Opplever du ofte bekymringer, angst og stressrelaterte plager? Ønsker du å lære mer om hvordan du kan håndtere dette? Da kan du denne høsten og vinteren være med på nettkurs i bekymringsmestring, kurset består av 10 samlinger.
Kurset er utviklet av psykologene Serina Pedersen Vorland og Eirik Jørgensen Sollie og har dokumentert effekt i å hjelpe mennesker til en mer avslappet hverdag.


Hvordan gjennomføres kurset?

Kurs i Bekymringsmestring består av 9 undervisningssamlinger. Hver av disse samlingene varer i 2 til 2,5 timer. I tillegg er det en oppfølgingssamling ca 1 måned etter fullført kurs. I tillegg til samlingene som består av undervisning i plenum blir det gitt ukentlige hjemmeoppgaver som du finner i arbeidsboken. I hele kursperioden har du mulighet for å få individuell oppfølging av meg via e-post eller telefon. Du får din egen arbeidsbok som benyttes aktivt gjennom hele kursperioden.
For å måle opplevelsen av bekymringer, stress og angst til alle som deltar, vil du få tilsendt lenke til 2 standardiserte tester som må gjennomføres før første samling, ved siste undervisningssamling og på oppfølgingssamlingen. Testene er anonyme og skal kun vise progresjonen for gruppen.


Hvilke kursdager er det?

Vi møtes ni onsdager hver uke. Første samling er 20. okt, deretter er dato for samlingene 27. okt, 3. nov, 10. nov, 17. nov, 24. nov, 1. des, 8. des, 15. des. Oppfølgingssamlingen er onsdag 12.januar. Alle kursdagene starter kl.18.30 og varer til kl.20.30. Lenke til nettmøte blir sendt dagen før vi møtes.
Hvordan melder du deg på?
På min bookingside velger du kurs i bekymringsmestring. Om du ikke finner ut av det kan du sende meg en e-post med din kontaktinformasjon.


Hva koster det?
Det koster 3990 kroner å delta. Dette inkluderer betaling for 10 samlinger, boken som koster 390kr og frakt av boken. Du kan velge om du vil betale for kurset med vipps eller om du vil ha tilsendt faktura. Boken sendes når kurset er betalt, pass på å betale i god tid før kursstart slik at du får arbeidsboken før første samling.