Mobil: 468 46 446

om meg

Jeg heter Anette Bach-Nilsen og er utdannet Gestaltterapeut MNGF ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i Oslo. Gestaltterapi er en 4 – årig forskningsbasert og NOKUT godkjent utdannelse.

Ved siden av terapi praksisen i Lillestrøm jobber jeg som HMS rådgiver i et forsikringsselskap. I tillegg til dette har jeg erfaring fra kurs i konflikthåndtering og konfliktløsning med ungdom og voksne.

Jeg er mamma til 3 barn og bor sammen med pappen til disse barna, vi kan se tilbake på 20 år sammen som kjærester og ektepar. Å leve i en stor familie og i et samliv over lang tid gir mye glede, samt små og store utfordringer. Livet består av flest hverdager og det som hører til, det være seg som nyetablert familie, endringer i livet med det å få barn og flere barn, et parforhold i endring, meg selv i endring, barn som blir større og tenåringer og unge voksne. Paret som får mer tid eller mindre tid. Utfordringene og valgene er mange og livet prøves ut hver dag. Det er ingen fasit på hvordan du skal leve livet ditt, det som er viktig er at du finner ut av hva som fungerer og er viktig for deg. Det samme gjelder for paret.

Trenger du eller dere å snakke om livets små eller store utfordringer? Hos meg er det kort ventetid og du trenger ikke henvisning fra lege. Jeg har taushetsplikt.

Som gestaltterapeut MNGF oppfyller jeg Norsk Gestaltterapeut Forenings (NGF) kvalitetssikringskrav: dokumentert veiledning på klinisk praksis, kontinuerlig profesjonell faglig oppdatering (PFO), ansvarsforsikring, tilgang til NGFs klageordning, underlagt NGFs vedtekter og etiske retningslinjer.

English speaking clients are welcome.

Nyttige lenker:

Norsk Gestaltinstitutt

Norsk Gestaltterapeut Forening